06/Σεπ/22
Τζανέτος: Από την Αννίτα Πάνια στο Sugarbabes!

Τζανέτος: Από την Αννίτα Πάνια στο Sugarbabes!

Ύστερα από δύο δεκαετίες και βάλε ο Τζανέτος Τσαπατσάρης, που ξεκίνησε ως… παρατράγουδο στο «Χρυσό κουφέτο» της Αννίτας Πάνια και διένυσε μια περιπετειώδη πορεία μέσα και έξω από τις φυλακές, εξαργυρώνει την εμπειρία του από τα τηλεοπτικά πλατό με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου.

Ο 45χρονος, πλέον, Τζανέτος Τσαπατσάρης ξανασυστήνεται στο… ειδικό κοινό μέσα από την ταινία «Squirt game part 2, το παιχνίδι του παλαμαριού», που ανήκει στην κατηγορία των parody porns, αφού στηρίζεται στο πασίγνωστο «Squid Game», το νοτιοκορεάτικο δράμα επιβίωσης του Netflix που έκανε θραύση παγκοσμίως.

Έχοντας αφήσει μούσι και με μεγάλο μέρος του κορμιού του στιγματισμένο με τατουάζ, ο Τσαπατσάρης εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής στην αφίσα της ταινίας της «Sugar Babes.tv», μαζί με τον streamer Hayate («Αρχηγό»), κατά κόσμον Μιχάλη Ζάννη. Ο συμπρωταγωνιστής του Τζανέτου μετρά μια πολυετή πορεία στο YouTube με κανάλια gaming, ωστόσο «απογειώθηκε» όταν έφτιαξε ένα διαδικτυακό cult κανάλι στο οποίο συμμετέχουν διάφορες ιδιόρρυθμες περσόνες που στήνονται μπροστά στην κάμερα, και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για τι πράγμα συζητούν, όταν δεν παίζουν… ξύλο μεταξύ τους! Σε αυτό το κανάλι, που ονομάζεται Hayate Network, είναι βασικός συντελεστής και ο Τζανέτος Τσαπατσάρης, ενώ κάθε live παρακολουθούν χιλιάδες άτομα.

Στο «Squirt game part 2» ο Τζανέτος Τσαπατσάρης συμμετέχει σε μια hardcore σκηνή με την παρτενέρ του, αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα καριέρα και ένα νέο ξεκίνημα. Οπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε ένα από τα lives τού Hayate στο YouTube, το άλλοτε ταλέντο της Αννίτας Πάνια έβγαζε μέχρι πρότινος τα προς το ζην ως μικροπωλητής.

Συγκεκριμένα, είχε βγάλει άδεια για την πώληση ειδών δώρου, κυρίως γυαλιών ηλίου, σε υπαίθριες αγορές και πανηγύρια.

Ο ορμώμενος εκ Καλαμάτας 45χρονος έχει αφήσει πίσω του τις πολλές εμπλοκές που είχε με τον νόμο και που του στέρησαν την ελευθερία του για ένα σημαντικό διάστημα στα νεανικά χρόνια του. Από νεαρός, ο Τσαπατσάρης είχε απασχολήσει τις Αρχές για ληστείες. Λίγο αργότερα προσπάθησε να γίνει γνωστός μέσω του «Χρυσού κουφέτου» λανσάροντας το στυλ τού «επαναστάτη χωρίς αιτία». Ακολούθησαν κάποιες guest εμφανίσεις του στο «Ερωτοδικείο» της Βίκυς Μιχαλονάκου, όπου έφτασε να κάνει έως και… ακροβατικές επιδείξεις. Στη συνέχεια, απασχόλησε και πάλι την επικαιρότητα, όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και κατήγγειλε ότι πασίγνωστοι επιχειρηματίες και σχεδιαστές τον πλήρωναν για να έχουν μαζί του ομοφυλοφιλικές επαφές.

Ο Τσαπατσάρης ήταν έγκλειστος στις φυλακές όταν εξελισσόταν η δίκη για το αδίκημα της «παρά φύσιν ασέλγειας μεταξύ αρρένων για κερδοσκοπία» και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών με κατηγορούμενα έξι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, σχεδιαστές, τραγουδιστές, τους οποίους ο ίδιος και ένας Αιγύπτιος είχαν κατηγορήσει ότι τους προμήθευαν με ναρκωτικά και τους πλήρωναν για να κάνουν σεξ. Και οι ίδιοι, ωστόσο, είχαν καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα ίδια αδικήματα, ενώ οι έξι επώνυμοι αθωώθηκαν πέραν πάσης αμφιβολίας, καθώς οι καταγγελίες δεν αποδείχθηκαν.

Έχοντας μακρά προϋπηρεσία στη… σκληρή τηλεόραση των 90s και έχοντας πια αφήσει πίσω του στο μακρινό παρελθόν τις ποινικές του περιπέτειες, ο Τζανέτος δεν δυσκολεύτηκε να ενταχθεί στο… ακατανόητο Hayate του YouTube και στον σκληρό πυρήνα των χαρακτήρων που εμφανίζονταν, ως παράγοντας ενός «σόου» παραφροσύνης που έμοιαζε βγαλμένο από… ψυχιατρείο! Πλέον, όμως, ποζάρει μαζί με τον ιδρυτή του αμφιλεγόμενου καναλιού, τον «Αρχηγό», ως κεντρικός πρωταγωνιστής στην αφίσα της «Sugar Babes.tv», ξεδιπλώνοντας μια άγνωστη ως τώρα πτυχή του πολυδιάστατου ταμπεραμέντου του.

Πηγή: Espresso

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα