Βρετανοί αλεξιπτωτιστές αποκλείστηκαν από νατοϊκή αποστολή στα Βαλκάνια μετά τη δημοσίευση ροζ βίντεο που τους δείχνει να κάνουν σεξ με μία γυναίκα. Το δημοσίευμα στην αμερικανική εφημερίδα «New York Post» αναφέρει ότι το σεξουαλικό όργιο συνέβη σε στρατιωτική βάση στο Έσεξ της Αγγλίας.

Περίπου 300 μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας της Βρετανίας θα μεταφέρονταν σε στρατιωτικές βάσεις σε Βοσνία και Κόσοβο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ανάμεσά τους και οι Βρετανοί αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι μετά τα όργια στη στρατιωτική βάση, θα παραμείνουν στην Αγγλία μέχρι νεοτέρας.

Γυναίκα μπαινόβγαινε σε στρατιωτική βάση για να κάνει σεξ με Βρετανούς αλεξιπτωτιστές
Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη γυναίκα είχε μπει στη στρατιωτική βάση για να ικανοποιήσει σεξουαλικά τους Βρετανούς αλεξιπτωτιστές.

Ειδικότερα, μέσα σε 5 μήνες καταγράφηκαν ούτε μία, ούτε δύο αλλά 31 φορές που πέρασε το κατώφλι της στρατιωτικής εγκατάστασης «Merville» στο Κόλτσεστερ. Δημοσίευμα στους «Times» του Λονδίνου αναφέρει ότι 8 αλεξιπτωτιστές από την 16η Ταξιαρχία έχουν τεθεί και υπό αστυνομική έρευνα, καθώς με βάση το ροζ βίντεο είναι οι πρωταγωνιστές στο σεξουαλικό όργιο, την ώρα που άλλοι συναδελφοί τους παρατηρούν τις ερωτικές περιπτύξεις από κοντινή απόσταση.

Σε επιστολή του ο επικεφαλής του βρετανικού στρατού, στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς, ξεκαθάρισε ότι δεν θα «κινδύνευε την αποστολή ή τη φήμη του βρετανικού στρατού» στέλνοντας τους συγκεκριμένους αλεξιπτωτιστές στο εξωτερικό. Γι’ αυτό και οι συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές στο σεξουαλικό όργιο με γυναίκα αποκλείστηκαν από τη συμμετοχή σε νατοϊκή άσκηση στα Βαλκάνια.

«Το μήνυμά μου προς τον στρατό είναι σαφές: Η άδεια λειτουργίας μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη και μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, ντροπιαστική και επιζήμια για τη φήμη του στρατού» αναφέρει επίσης.