03/Αυγ/22
Βρετανίδα

Βρετανίδα, θύμα του απατεώνα του Tinder, αποκαλύπτει: «Ήταν χάλια στο σεξ, δεν ήξερε τι έκανε»…

Ο 31χρονος Σάιμον Χαγιούτ, έγινε διαβόητος μετά από ένα ντοκιμαντέρ του Netflix που αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο εξαπατούσε τις γυναίκες που είχε γνωρίσει στο Tinder και αποσπούσε από αυτές εκατομμύρια, υπονοώντας ότι ήταν ο γιος ενός δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα διαμαντιών.

Ένα από τα πρώτα θύματά του, είναι η 36χρονη Bρετανίδα Σαμάνθα Χέιλς, η οποία ισχυρίζεται ότι ο απατεώνας «πρέπει να έχει βελτιώσει πραγματικά το παιχνίδι του τα τελευταία δέκα χρόνια, για να βγάλει χρήματα από αυτά τα κορίτσια».

Μιλώντας στη Sun, η Σαμάνθα, από το Ντέρμπι, λέει ότι ο Σάιμον, ο οποίος τώρα εδρεύει στο Τελ Αβίβ, της είπε ότι ήταν κατάσκοπος και πιλότος της Μοσάντ όταν συναντήθηκαν στην καναδική διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών Plenty of Fish, το 2012.

Πρόσθεσε ότι ήταν «σκοτεινός» και είχε «προφανώς πλαστά» δελτία ταυτότητας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να την εξαπατήσει παίρνοντας της χρήματα.

«Δεν ήταν καλός στην κρεβατοκάμαρα. Ήταν ολικό φιάσκο. Έπρεπε να του δείξω πώς γίνεται. Αν και είχε αυτή την όμορφη γοητεία πάνω του, ήταν εξαιρετικά ψυχρός όταν επρόκειτο για σεξ. Δεν είχε ιδέα τι έκανε».

Πρόσθεσε ότι αυτά που έκανε στην κρεβατοκάμαρα, της θύμισαν τη διαβόητη σκηνή από την εφηβική κωμική σειρά The Inbetweeners, με τον Γουίλ (Σάιμον Μπερντ) με τη Σαρλότ (Έμιλι Άτακ).

Όμως, παρά την έλλειψη σεξουαλικής του ικανότητας, η Σαμάνθα είπε ότι ο Σάιμον ήταν ρομαντικός στην αρχή και την πήγε σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Βαλένθια προτού της περιγράψει μια ιστορία ότι ήταν μέλος της Μοσάντ και της Ιντερπόλ.

Όταν αμφισβήτησε την ιστορία του, ο Σάιμον της είπε ότι ήταν «σε φυγή» και μετά εξαιτίας του ότι δεν πίστεψε την ιστορία του, έγινε μοχθηρός, λέγοντας στους φίλους της Σαμάνθα ότι του έκλεψε χρήματα. Όπως είπε η γυναίκα, της έστειλε υβριστικά μηνύματα και κλήσεις: «Ήταν απειλητικό. Μου είπε ότι δεν είμαι τίποτα, αν σε ξαναδώ θα έρθω να σε βρω».

Παρά το γεγονός ότι συνελήφθη στη Φινλανδία και το Ισραήλ για απάτη, αυτή τη στιγμή ζει σε ένα πολυτελές 14όροφο κτίριο στο Τελ Αβίβ.

Ο Χαγιούτ παρίστανε τον Σάιμον Λεβιέφ, διευθύνοντα σύμβουλο της LLD Diamonds και γιο του Ισραηλινο-Ρώσου δισεκατομμυριούχου Λεβ Λεβιέφ, ενός ανθρώπου που κάποτε το Forbes αποκαλούσε «Βασιλιά των Διαμαντιών».

Ο διεθνής απατεώνας θάμπωνε τα θύματά του με τον φαινομενικά πολυτελή τρόπο ζωής του με ιδιωτικά τζετ, επώνυμα ρούχα και ξενοδοχεία πέντε αστέρων – πριν τα ξεγελάσει για να του δώσουν εκπληκτικά ποσά.

Άφησε τα θύματά του με αισθήματα αυτοκτονίας, τραπεζικά χρέη, αγωνία και την ταπείνωση της ανακάλυψης ότι η σχέση τους μαζί του ήταν απάτη.

Ο Χαγιούτ αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς τους εναντίον του, ισχυριζόμενος ότι «δεν είναι απατεώνας και ψεύτικος», αλλά αντίθετα «νόμιμος επιχειρηματίας» που έκανε την περιουσία του επενδύοντας σε Bitcoin.

Σε μια συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Inside Edition, επέμεινε την περασμένη εβδομάδα: «Δεν είμαι αυτό το τέρας. Ήμουν απλώς ένας ανύπαντρος που ήθελε να γνωρίσει μερικά κορίτσια στο Tinder».

Στη συνέντευξη, φίλησε την κοπέλα του, το μοντέλο Κέιτ Κόνλιν μπροστά στις κάμερες καθώς εκείνη κατηγόρησε τα θύματά του ότι δημιούργησαν μια «ψεύτικη ιστορία».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα