10/Ιούλ/22
Ζιζέλ- Χωρίζει μετά από 13 χρόνια με τον Τομ Μπρέιντι επειδή δεν έκαναν σεξ...

Ζιζέλ- Χωρίζει μετά από 13 χρόνια με τον Τομ Μπρέιντι επειδή δεν έκαναν σεξ…

Οι τίτλοι τέλους στο γάμο της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι ξεκίνησαν να πέφτουν, αφού θεωρείται δεδομένο το διαζύγιο μετά από 13 χρόνια, με άτομα από το στενό περιβάλλον τους, να αναφέρουν πως ένας λόγος να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στάθηκε η έλλειψη σεξ.

Όπως αναφέρει το radaronline.com, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού, σημειώνουν ότι Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν ανύπαρκτη ερωτική ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε πως «η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Μάλιστα, όταν ο Τομ Μπρέιντι είχε μιλήσει για την σεξουαλική του ζωή με την Ζιζέλ, είχε πετάξει υπόνοιες ότι δεν κάνουν συχνά σεξ, με αφορμή τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του podcast του «Armchair Expert», Νταξ Σέπαρντ, τον είχε ρωτήσει: «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;».

Τότε εκείνος είχε απαντήσει ότι: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δεν θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *