04/Μάι/21
Νέα Ανώνυμη συνέντευξη 23χρονης κοπέλας: Οι ιδιαίτεροι αυνανισμοί

Νέα Ανώνυμη συνέντευξη 23χρονης κοπέλας: Οι ιδιαίτεροι αυνανισμοί, το sexting στη βιντεοκλήση και το γκέι πορνό

Είναι 23 χρονών και το όνομα της αρχίζει από Α. Μας αποκάλυψε πάρα πολλά για τη σεξουαλική της ζωή και κάποια από αυτά είχαν πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον. Για να δούμε τι μας αποκάλυψε…

-Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς οργασμό. Αυτός με ωθεί στο να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις μου και στο να κάνω κάτι ακόμα καλύτερα.

-Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω σεξ με παραπάνω από ένα άτομο. Βέβαια, όσο ωραιο ειναι να το βλέπεις στο πορνό, στην πράξη μπορούν τα πράγματα να περιπλεχθούν αν γίνει με κάποιον γνωστό σου και τη σχέση σου. Παίζεις με τη φωτιά..Αλλά και να ηταν ακυροι, παλι θα φοβομουν γιατι δεν ξερω τι παιζει με την υγεια τους.

-Στην ιδέα του τρίου μου αρέσει η διπλή αίσθηση της διπλής ευχαρίστησης. Με ένα άτομο αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, όπως κάποιος να σου κάνει στοματικο και ο άλλος να σου γλείφει το στήθος.

-Μου αρέσει να κάνω στοματικο και το επιδιώκω. Τρελαίνομαι να νιώθω την κ..α του άλλου. Φυσικά, υπαρχουν πολλές που βαριέμαι και θα ήθελα απλά να τον νιώσω μέσα μου.

-Πιο πολύ μικρή είχα μετατρέψει ένα δικό μου αντικείμενο σε sex toy. Συγκεκριμένα, είχα πάρει τον ξύλινο κορμό μίας βούρτσας, έβαλα προφυλακτικό και το χρησιμοποιησα έτσι. Έχω χρησιμοποιήσει και αγγούρι. Μετά αγόρασα ένα δικό μου ντίλντο, χωρίς δόνηση. Ήταν αρκετά κομπλέ. Όμως θα ήθελα στο μέλλον να πάρω sex toy με δόνηση.

– Το ιδανικό sex toy για μένα είναι αυτό που μπορεί να ικανοποιεί παραπάνω από ένα σημείο στη γυναίκα. Κάτι που μπορεί να φέρει πολλαπλό οργασμό

-Έχω κάνει αρκετές φορές βιντεοκλήσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Είναι η εύκολη λύση. Δεν μου αρέσει να στέλνω μόνο εγώ υλικο αλλά θέλω και ο άλλος να στέλνει πραγματάκια. Πρέπει να είναι αμοιβαίο και να το ευχαριστιουνται και οι δυο. Δεν λειτουργεί αν ο ένας το κάνει μόνο για τον άλλον. Επίσης, δεν ισχύει ότι μόνο οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Και εμένα με ενδιαφέρει να δω το πέος του άλλου σε μία τέτοια φάση.

-Δυστυχώς μου έχει τύχει κάποιος να εκθέσει υλικό που του έχω στείλει. Δεν πρόκειται εγώ να σταματήσω να κάνω βιντεοκλήσεις γιατι με φτάχνει, απλά εχω σταματήσει να δείχνει το πρόσωπό μου σε αυτά τα υλικά.

-Το δυνατό μου σημείο είναι το στήθος μου και ο κώλος μου όταν ειμαι στα 4. Προσπαθώ στη βιντεοκλήση να στήνομαι με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύω τα προσόντα μου αυτά. Θα προσέξω, για παράδειγμα, να ερεθίσω το στήθος μου πριν το στείλω μία φωτογραφία

-Πάντα καταφέρνω να τελειώσω, και στη βιντεοκλήση και από κοντά. Αυτό συμβαίνει γιατί ξέρω πολύ καλα τον εαυτό μου. Αν ο άλλος τελειώσει πρώτος, δυστυχώς οι περισσότεροι το σταματάνε και αλλάζουν την κουβέντα. Έχουν υπάρξει όμως περιπτώσεις που θα τελειώσει ο άλλος πρώτος και θα συνεχίσει να μου λέει ερεθιστικά πράγματα για να τελειώσω και εγώ.

-Το περίεργο είναι ότι ενώ αυτοί που κάνω βιντεοκλήση ξέρουν ότι έχω ντίλντο, δεν μου έχει ζητήσει ποτέ να τον χρησιμοποιήσω. Ίσως νιώθουν άβολα, δεν ξέρω.

-Βλέπω συχνά πορνό. Οι αγαπημένες μου κατηγορίες είναι το threesome, το lesbian, το hardcore και το animation. Μου αρέσει και το gay πορνό με άντρες. Δεν έχω καταλάβει γιατί μου αρέσει τόσο και δεν μου το έχει και κάποια φίλη μου ότι νιώθει το ίδιο.

-O πιο απαγορευτικός αυνανισμός που μου έχει τύχει είναι μέσα σε σχολική τάξη. Είχα ερεθιστεί και χαιδευόμουν με ένα στυλό. Ευτυχώς δεν φάνηκε, αλλά δεν τελείωσα κιόλας.

-Μου αρέσει να τελειώνει ο άλλος στο πρόσωπό μου, αλλά δεν το θέλω και κάθε φορά. Το ζητάω όταν είμαι τρελά ερεθισμένη. Οι αντιδράσεις είναι θετικές. Με το που τους το λέω, ερεθίζονται και οι άλλοι πολύ.

-O σελέμπριτι για τον οποίον έχω αυνανιστεί πιο πολύ είναι ο Ίαν Σομερχάλντερ.

-Το πιο ακραιο βιντεο που έχω στείλει ειναι να αυνανιζομαι και να χαιδεύομαι σε τουαλέτα αεροπλάνου ενω περίμενε κόσμος έξω

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα